Games for Health Europe

ZISA-SPON-GFH2

Games for Health Europe: www.gamesforhealtheurope.org

Games for Health Europe is het grootste netwerk ter wereld van mensen, bedrijven en instellingen die betrokken zijn met het onderzoeken, ontwikkelen en implementeren van games in de zorg. Hierbij werken we samen met (inter)nationaal gerenommeerde universiteiten, academische ziekenhuizen en onderzoeksinstellingen.

We organiseren seminars, masterclasses, eendaagse conferenties door heel Europe en ieder jaar organiseren we in het najaar het grootste congres ter wereld over dit onderwerp en geven we met Springer de Games for Health Europe Conference proceedings als boek en e-book uit.

Games for Health Europe ontwikkelt en implementeert het gebruik van games binnen het gezondheids- en zorgdomein. Wij doen onderzoek en ontwikkelen prototypes met patiënten, cliënten en zorgprofessionals vanuit de verschillende GameLabs die we bij verschillende zorginstellingen hebben. We testen en onderzoeken de werking van deze game-prototypes. De games die bewezen effectief zijn ontwikkelen en implementeren we.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s