Easysteppers

zisa-easysteppers

www.enocent.nl

De Easysteppers bestaan uit stevige tussentreden waardoor u met halve treden de trap op en af kunt lopen. Het kost minder kracht en minder belastend voor de pijnlijke gewrichten.

Wanneer traplopen een probleem wordt, heb je traditioneel keuze uit 3 ‘prijzige en ingrijpende’ oplossingen: traplift, verbouwen of verhuizen. Nu is er een slimme 4de mogelijkheid bijgekomen: de Easysteppers!

Disruptieve innovatie om mensen langer thuis te laten wonen in eigen omgeving dat bovendien bijdraagt aan de gezondheid. “Use it or lose it!”

Bewegen zorgt ervoor dat u langer fit blijft en dat u uw bewegingsvaardigheden traint. Dagelijkse activiteiten, zoals traplopen, zijn daarbij erg belangrijk. Easysteppers bieden u de mogelijkheid om uw eigen trap te blijven gebruiken en dagelijks te “trainen”. Dagelijks 3 keer traplopen staat gelijk aan 1 uur fitness per week (voor ouderen). Met traplopen werkt u aan de conditie van uw spieren, botten, hart, longen en bloedvaten. Met een goede conditie stijgt ook het zelfherstellend vermogen van uw lichaam i.g.v. een operatie of ziekte.

BACK >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s