Quli

zisa-quli

www.Quli.nl

Quli staat voor Quality of Life en is een online zorgportaal bestaande uit een persoonlijk gezondheidsdossier, een sociaal netwerk en een App Store.

Quli is gericht op zelfredzaamheid, eigen regie en preventie. Quli helpt om mee te blijven doen, baas over eigen gezondheid te zijn en vooral ook gezond te blijven.Op het platform is het bijvoorbeeld mogelijk om de gemoedstoestand bij te houden, te beeldbellen, berichten te versturen en het persoonlijk gezondheidsdossier (PGD) bij te houden. En dat in een beveiligde omgeving. Kwaliteit van leven, het sociale netwerk en hulp bij zorgvragen, daar draait het om.

Vijf zorginstellingen Dr. Leo Kannerhuis, Amarant Groep, Pluryn, ARQ, Dichterbij en ICT-bedrijf Ordina zijn de initiatiefnemers van Quli. Met Quli maakten zij het eerste eHealth-platform dat de mens werkelijk centraal stelt. De zorginstellingen brengen hun visie op zorg in. Zij zien in ICT de aanjager van innovatie, ook in de zorg. Ordina brengt brede kennis van de mogelijkheden van informatietechnologie in, en meer specifieke kennis van eHealth. De meeste apps in de store zijn ontwikkeld door Quli zelf. Op den duur moeten ook andere apps en producten (bijvoorbeeld slimme pleisters) aan het platform gekoppeld worden.

BACK >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s